december 12, 2023

Stark tillväxt för Smartsign – förstärker med ny COO

Smartsign fortsätter sin positiva utveckling och ökade sin omsättning med 15 procent andra kvartalet i år jämfört med samma period förra året. Under första halvåret 2017 ökade Smartsign sin försäljning med 23 procent.

– Det här är fantastiskt bra och klart bättre än den övriga marknaden, säger vd Martin Romanowski. Vår tillväxt är organisk, det vill säga vi ökar av egen kraft och inte genom uppköp av andra företag. Vi ökar försäljningen på alla våra marknader i Norden, Europa, Australien och i Arabländerna.

Smartsigns mål är att hålla positionen på marknaden och att tillväxten fortsätter hela året. Den positiva utvecklingen gäller både retail/butiker och interninfo för skolor och företag.

Smartsign är en av de världsledande tillverkarna av mjukvara för digital signage, vilken gör det möjligt att publicera i princip vilken information och vilket innehåll som helst på alla typer av skärmar liksom mobila enheter som smartphones och tablets.

– Den positiva utvecklingen för Smartsign gör att vi förstärker vår administration med Maria Dahlström som COO, Chief Operation Officer, för att kunna möta den ökade efterfrågan och tillväxten, säger Martin Romanowski som nu ska fokusera på strategi- och tillväxtfrågor.

– Det är fantastiskt kul att vi ökar både när det gäller mjukvara och tjänster. Därför satsar vi på kvalitet och på att förstärka bakom säljteamet, med Maria som blir ett viktigt steg i vår utveckling.

Maria Dahlström är expert på snabbväxande företag och har arbetat under många år i egna bolag och som partner i andra bolag.

– Smartsign är ett spännande globalt företag i stark tillväxt och med enorma möjligheter. En av mina viktiga uppgifter är att stötta säljteamet och se till att det operativa genomförandet sker på bästa möjliga sätt för våra kunder, säger Maria Dahlström

Detta inlägg finns också på EN.


Relaterade nyheter & artiklar