Partners

Alla våra produkter säljs via våra återförsäljare som kan erbjuda hårdvarulösningar från flertalet aktörer och på så sätt leverera anpassade och unika lösningar till kunderna.

  • Fler än 4000 kunder globalt
  • Kraftful och flexibel plattform
  • Kompatibel med världens bästa skärmar
  • Molninstallation eller on-prem

Vår säljkanal

Vi säljer inte hela lösningar direkt till våra fantastiska kunder som dig. Istället samarbetar vi med ett stort antal återförsäljare, globalt och lokalt, som är redo att vägleda dig genom att hitta den perfekta helhetslösningen för dina behov. Även om Smartsign specialiserar sig på att tillhandahålla förstklassig digital skyltning CMS mjukvara för att enkelt få ut allt ditt innehåll till alla dina skärmar (inkl. LED och videoväggar etc.), så löser vi allt ihop med våra partners genom att de lägger till nödvändig hårdvara (tex skärmar och ev. spelare), mjukvara inkl. installation för att säkerställa att du får en heltäckande lösning. 

Med Smartsign får du inte bara en CMS mjukvara; du får också tillgång till proffsig support, de senaste uppgraderingarna, molntjänst eller on-prem och till och med produktion av innehåll. Låt oss skapa något fantastiskt tillsammans med våra partners.

Detta inlägg finns också på EN.

Leter du efter en återförsäljare?

Om du letar efter en heltäckande återförsäljningspartner erbjuder vi stolta ett nätverk av globalt erkända och lokalt uppskattade partners. Våra noggrant utvalda affiliates är välutrustade för att hjälpa till med alla dina behov, vilket säkerställer en sömlös och effektiv upplevelse.

Ring eller skicka ett mail

Europa

+46 10 410 77 00

Australien

+61 2 8357 3857
info@smartsign.se

... eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!