SMARTSIGN PUBLISHER

Instruktionsfilmer.

Få en god förståelse och överblick av vår webbaserade tjänst Smartsign Publisher med denna introduktion i verktyget.

Kom igång som ny kund och användare i Smartsign

Första delen i vår utbildning av Smartsign Publisher.
Innehåll: Dashboard (00:20), Hjälp (01:20), Mina Enheter (02:10), Användarkonto (04:45).

Andra delen i vår utbildning av Smartsign Publisher.
Innehåll: Publicera på skärm (00:25), Tidsstyrd bokning (07:15), Ändra bokning, Quick Publish & Kalender (09:28), Publicera på olika lager (11:06).

Tredje delen i vår utbildning av Smartsign Publisher.
Innehåll: Mediebiblioteket (00:15), Inställningar från Power Point-filer (05:00), Mallar (05:55), Ändra befintlig mall (06:54), Skapa en egen textmall (09:37), Färdiga exempel på mallar (13:50), Olika filtyper (14:52).

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.