Smartsign - Digital signage

Digital Signage

Smartsign Display Manager är en mjukvara som gör det enkelt att schemalägga, designa och publicera ditt innehåll till alla dina skärmar, var de än är placerade. Oavsett om du väljer en on-prem eller molnbaserad installation finns det ingen annan lösning som är lika kraftfull eller enkel att använda.

Vad är Digital Signage?

Digital signage hjälper dig nå din målgrupp med relevant och intressant information, på rätt tid och plats. Med digitala skärmar har du möjlighet att informera, inspirera, sälja, hjälpa och interagera med dina kunder eller anställda. Ett enkelt och effektivt sätt för dig och din organisation att nå fram med kommunikationen.

Smartsign Display Manager är en stabil och flexibel plattform som är lämplig för alla branscher oavsett storlek eller antal skärmar. Smartsign växer med dina behov och ger dig den flexibilitet du behöver för att alltid nå ut med din kommunikation.

 • Stabil och flexibel plattform
 • Användarvänlig programvara
 • Smart schemaläggning av innehåll
 • Alltid relevant

Vad är Digital Signage?

Digital signage hjälper dig nå din målgrupp med relevant och intressant information, på rätt tid och plats. Med digitala skärmar har du möjlighet att informera, inspirera, sälja, hjälpa och interagera med dina kunder eller anställda. Ett enkelt och effektivt sätt för dig och din organisation att nå fram med kommunikationen.

Smartsign Display Manager är en stabil och flexibel plattform som är lämplig för alla branscher oavsett storlek eller antal skärmar. Smartsign växer med dina behov och ger dig den flexibilitet du behöver för att alltid nå ut med din kommunikation.

 • Stabil och flexibel plattform
 • Användarvänlig programvara
 • Smart schemaläggning av innehåll
 • Alltid relevant
smartsign-bg

Smidig uppstart

Vi kan hjälpa dig att komma igång med licenser, mallar och innehåll anpassat efter dina behov. Kontakta oss för att få ut mesta möjliga av din lösning, eller titta på våra instruktionsfilmer för att komma igång på egen hand.

Webbaserat användargränssnitt

Du behöver inte installera några program. Smartsign fungerar i de flesta moderna webbläsare.

Gratis demo och testlicens

Boka en personlig demo och få en 30-dagars fullständig testversion utan begränsningar eller åtaganden.

Molnbaserad eller on-prem

Njut av friheten med en molnbaserad installation eller installera i ditt lokala nätverk för ökad säkerhet och kontroll över din servermiljö.

Intuitivt arbetsflöde

Smartsign Display Manager är en flexibel lösning som enkelt låter dig skapa ett arbetsflöde som passar dina behov.

Filformat

Smartsign stöder de flesta filformat så att du kan publicera både befintligt och nytt innehåll.

Template Creator

Det är enkelt att skapa proffsigt innehåll med Template Creator. Du kan skapa innehåll anpassat efter er grafiska identitet och du kan integrera externt innehåll från källor som till exempel SharePoint, Microsoft Teams eller Instagram som uppdaterar sig automatiskt. Du kan också trigga innehåll med hjälp av sensorer eller brandlarm.

Automatiserade uppdateringar av innehåll

Du kan få automatiska uppdateringar genom att integrera information från befintliga plattformar. Du kan också synkronisera filer direkt till dina skärmar.

Schemaläggning av innehåll

Planera och schemalägg ditt innehåll i Smartsigns kalender så kommer ditt innehåll publiceras på rätt skärmar vid rätt tidpunkt.

Flexibelt hårdvarustöd

Smartsign Display Manager stöder ett brett utbud av skärmar och det går också att använda externa spelare.

Synkroniserade innehållsmappar

Uppdatera innehåll automatiskt på dina skärmar genom att synkronisera filer från din laptop, via molnet eller en extern server.

Publicera via email

Att skicka innehåll för publicering via email innebär att dina filbilagor kommer att vara tillgängliga i en mediamapp för enkel schemaläggning - och innehållet uppdateras automatiskt när du skickar nya filer via email.

Enkelt att lägga till nya skärmar

Komplettera med en eller flera skärmar i Smartsign Display Manager. Registrera skärmens kod, välj tidszon och skärmlayout och ge displayen ett namn i systemet så är den redo att visa ditt innehåll.

Anpassad åtkomst och gränssnitt

Konfigurera användare med anpassade profiler och behörigheter för att ge åtkomst till precis de funktioner de behöver. Användargränssnittet justeras automatiskt för varje användare och visar endast det användaren har access till.

Anpassad publicering

Du kan anpassa din publicering efter dina behov genom att använda lager, kanaler och taggar. Ju fler möjligheter att anpassa publiceringen desto enklare är det att nå rätt målgrupp med ditt budskap.

Fri Prova-på-licens

Boka en kostnadsfri demo och testa sedan Smartsign i lugn och ro på egen hand med en ”Pro” testlicens – helt utan åtaganden, och du kan avbryta när som helst.

Vilken hårdvara stöds av Smartsign?

Smartsign stöder ett brett utbud av skärmar och spelare, inklusive LG, Samsung, Philips och Sony pro-paneler med interna spelare. Du kan också använda externa spelare som Windows PC, Google ChromeOS-boxar och Qbic Android-boxar som fungerar med alla skärmar, videoväggar, LED eller andra typer av paneler.

Utöka Smartsigns funktionalitet

Gör Smartsign ännu smartare med tillägg som utökar möjligheterna att skapa ännu bättre innehåll.


Schemalägg med e-post

Genom vår schemaläggning via e-post lägger du enkelt till media via mail.

Background

Utvalda case

Hög säkerhet

Vår digital signage-plattform är säker och pålitlig. Smartsign har säker åtkomst baserat på OAuth2, och allt innehåll är krypterat end-to-end. Vi erbjuder även en on-prem lösning. Allt för en bekymmersfri vardag.

Frågor och svar

På vår sida med FAQ:s finns svar på det mesta du behöver veta om digital signage, och om du inte hittar det du söker, kan vårt supportteam hjälpa dig.

Integrationer med andra system

Smartsign kan integrera med många externa system och datakällor, vilket gör att innehållet uppdateras automatiskt. Ett enkelt och smart sätt att förbättra flödet av information.

 • Teams-kanal

  Anslut ett Microsoft-konto och publicera meddelanden från din Teams-kanalchatt.

 • Sharepoint

  Anslut Sharepoint och få automatisk synkronisering och publicering av ditt innehåll.

 • Automatiserad innehållspublicering

  Smartsign har många inbyggda funktioner för att hjälpa dig att automatiskt publicera ditt innehåll - från synkronisering av filer och mappar till integration av anpassade datakällor som JSON och XML från externa system.

 • Power BI

  Smartsigns snapshots gör det enkelt att publicera data från Business Intelligence system som Power BI.

 • Sociala medier

  Koppla dina sociala medieflöden till dina digitala skärmar. Det finns till och med en färdig Instagram-mall som hjälper dig komma igång snabbt.

 • Webbsidor

  Smartsigns URL-assistent gör det enkelt att publicera webbsidor på dina skärmar.

 • Interaktiva skärmar

  Skärmar med touch innebär att du kan påverka innehållet med hjälp av externa triggers. Smartsign stöder även fysiska knappar, rörelsesensorer och kameror – ett perfekt sätt att skapa uppmärksamhet.

Utforska integrationer

Vi hjälper dig att komma igång

Vårt dedikerade team kan hjälpa dig med allt från skärminställningar till mallar för design. Vi ger dig både kunskap och praktisk erfarenhet samtidigt som du effektivt introducerar din organisation. Processen är skräddarsydd för dina specifika behov och säkerställer att du får ut det bästa av din digitala skyltlösning.

Uppstartsmöte

Vi börjar med att granska dina unika behov. Tillsammans bestämmer vi den bästa planen för din kommunikation och skapar användare, kanaler och grupper som passar din organisation. Detta säkerställer att du får bättre kunskap, en effektiv uppstartsfas och en bra grund för nästa steg.

Innehållsdesign

Under denna fas skapar vi skärmlayouter och mallar som utgår från din grafiska identitet och som passar din målgrupp. All design baseras på vårt uppstartsmöte.

Anpassade workshops

För att du skall få ut det mesta av dina skärmar, kan vi erbjuda skräddarsydda workshops där du lär dig maximera innehållet i dina mallar och layouter.

Självständigt arbete

I denna fas arbetar du självständigt och skaffar dig kunskap och erfarenhet genom att utforska alla funktioner på egen hand. Vårt dedikerade team står till förfogande under hela processen.

Uppföljningsmöte

När vi närmar oss slutet av processen planerar vi in ett uppföljningsmöte för att hantera eventuella frågor. Vi säkerställer att du har all kunskap och den trygghet du behöver för att arbeta vidare.

Smartsign-Partners

Smartsign partner

I samarbete med våra partners kan vi erbjuda en komplett lösning där vi hjälper dig att planera, installera och lansera digital signage för dig. Tillsammans täcker vi allt från hårdvara till projektledning och support.

Våra partners är experter på Smartsign och kan leverera en komplett lösning som uppfyller dina behov. Om du redan har en partner är de troligen redan bekanta med våra lösningar. Kontakta gärna vår partnerexpert för mer information och hjälp.


Ta ditt innehåll till nästa nivå

Maximera din kommunikation inom digital signage med våra skräddarsydda tjänster.

smartsign-coworkers
skills_officesignage

Design

Vi kan hjälpa dig med allt från att skapa snygga mallar och powerpointpresentationer i Smartsign till design, inklusive retuschering av bilder och foton.

smartsign-laptop

Skapa innehåll

Lär dig mer om hur du använder våra mallar för att skapa och integrera innehåll från andra källor.

Business people having casual discussion during meeting
stairs

Utbildningsmaterial

Upptäck hur du får ut mesta möjliga av din digitala skyltning. Tillsammans kan vi också skapa och anpassa en utbildningsplan för dig och ditt team.

smartsign-bg
Smartsign-Partners

Smartsign partners

In collaboration with our partners, we can offer a complete package where we help you plan, install and execute your digital signage solution — from hardware to project management and support.

Our partners are highly skilled in Smartsign Display Manager and can deliver a complete package that meets your needs. If you already have a partner, they are likely familiar with our solutions. Feel free to contact our partner expert for more details and assistance.


Take your content to the next level

Level up your digital signage expertise with our tailored services.

smartsign-coworkers
skills_officesignage

Design Services

We can help with everything from PowerPoint production to design, including retouching images and photos.

smartsign-laptop

Content creation

Learn more about using our templates to create and integrate content from other sources.

Business people having casual discussion during meeting
stairs

Training and education

Learn how to get the most out of your digital signage. We can also create and customise a training plan for you and your team.