Utbildningar

Onlineutbildning för våra kunder, partners, återförsäljare och distributörer hålls minst en gång i veckan och vanligtvis genom tidsbokning.

Ni kan ansluta på flera sätt. Chrome är enklast, men det går även att använda Skype for Business, Internet Explorer (plugin krävs) och mer. Instruktioner får ni efter bokning.

Support och utbildningar tuffar på som vanligt

Ledigheter, semestrar eller ferier, det finns alltid behov av support. Under sommaren kommer Smartsign vara fullt bemannad för service. Det betyder att när du behöver oss kommer vi alltid vara till hands för att svara på dina frågor. Som vanligt.

Trevlig semester

Hälsningar Smartsign teamet

Schema för våra fria onlineutbildningar

Onsdagar

Tyska
Publisher: 08.30 – 09.10 CET
Admin: 09.30 – 10.30 CET

Torsdagar

Engelska
Publisher: 08.30 – 09.10 CET
Admin: 09.30 – 10.30 CET

Fredagar

Svenska
Publisher: 08.30 – 09.10 CET
Admin: 09.30 – 10.30 CET

Vid efterfrågan på onsdagar

Version 9 på engelska
Publisher och admin:
09.30 – 10.30 CET

Vad ingår i onlineutbildningen Publisher?

Schemaläggning: Genomgång av bokningsförfarandet: Välja skärmar, innehåll, bokningar, sortering mm.
Mediabibliotek: Delningsbart innehåll och hur man använder detta.

Prioritering: Använda prioriteringar för att nå olika mottagargrupper vid olika tillfällen.
Dra och släpp: I och med introduktionen av Smartsign V.10 kan man dra filer från olika mappar och släppa dessa direkt i kalendern.

Vad ingår i onlineutbildningen Admin?

Allmän genomgång: Systemet, terminologi mm.

Skärmlayouter och lager: Hur man skapar Skärmlayouter och delar upp skärmen i olika innehållsytor.

Användarprofiler och gruppbehörighet: Rikta information till olika användargrupper.

Triggers: Triggers används för att aktivera gömt innehåll baserat på olika händelser. 5 olika trigger-typer stöds: pekskärm, keyboard, mus, fjärrkontroll (via mobilapp) samt externa kontrollenheter.

Synkronisering av filer och mappar: Hur man länkar filer eller hela mappar med innehåll till Smartsign Display Manager. När en ändring görs i en fil eller mapp uppdateras innehållet på skärmen automatiskt.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.