december 12, 2023

Smartsign söker säljchef till Norge

Efter flera framgångsrika år i Norge är det nu dags att ta nästa steg för Smartsign. Om du är en säljare med erfarenhet av B2B-försäljning som gillar att dra in affärer, bygga nära relationer och skapa skillnad samtidigt som du har roligt på vägen – då är du kanske den vi söker!

Smartsign har en expansiv företagskultur med kompetenta, ambitiösa och roliga medarbetare, närvarande ledarskap och tydliga processer. Smartsign söker nu en säljchef som ska ansvara för försäljningen i Norge. Du arbetar med hela processen från prospektering, leadsgenerering och försäljning. Du driver och utvecklar långsiktiga relationer med såväl kunder som återförsäljare

Arbetsbeskrivning

Hos Smartsign arbetar du både nära kunder och återförsäljare.
Till din hjälp har du vårt Customer Success team.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat att omfatta:

  • Nykundsbearbetning, prospektering och leadsgenerering
  • Utveckling av nya och befintliga kunder
  • Utveckling av nya och befintliga återförsäljare
  • Budgetansvar

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års, erfarenhet av rollen som framgångsrik försäljare och har arbetat inom B2B. För att trivas i rollen tror vi att du är en person med mycket energi och framåtdriv, du är rådgivande och förtroendeingivande. Du är också modig inför utmaningar och har en förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du tänker strategiskt och har grym affärsförståelse. Du pratar flytande norska och har inga problem att kommunicera på Engelska.

Låter det intressant?

Vi rekryterar löpande, skicka ditt CV och personligt brev så snart som möjligt.
Har du frågor? Kontakta vår Sales Director, Daniel Pettersson på daniel.pettersson@smartsign.se

Tjänsten är tillsatt.

 

Om företaget

Smartsign är en av Nordens ledande tillverkare av mjukvara för digital signage, med mer än 20 års erfarenhet och tusentals kunder världen över. Huvudkontoret finns i Sverige, och vi har säljkontor och representation i över 30 länder. Vi har siktet inställt på att bli Europas ledande mjukvaruföretag inom digital signage inom de kommande 3 åren.

Mer om oss hittar du på vår webbsidan, smartsign.se.


Relaterade nyheter & artiklar