december 12, 2023

Smartsign Manager 10.7 är ute nu!

Smartsign Manager 10.7 har ett antal nya och förbättrade funktioner: Ny leverans- och licensportal, nya datakällor och en helt ny Smartsign Player för Windows. Andra funktioner är förbättrad Proof of play och utökat stöd för offline-mallar. Om du har Smartsign Cloud version 10 får du uppdateringen automatiskt. Om du fortfarande använder Smartsign 9, kontakta support@smartsign.se för att uppgradera. On Premises-kunder kommer att kunna ladda ner uppgraderingsfiler inom kort efter lanseringen.

Ny Smartsign Player för Windows

Smartsign Player för Windows har flera prestandaförbättringar och stöder nu flera parallella videoområden.

Webhooks för triggers

Triggers kan kontrolleras via webhooks, vilket möjliggör aktivering av ditt innehåll från olika webbtjänster och hemmeautomationssystem.

Nya datakällor för Template Creator

Bland befintliga datakällor som Facebook och RSS-flöden stöder Template Creator nu Instagram. Ta en titt på  instruktionsfilmen för Instagram Template här! Två svenska datakällor stöds också: Trafiklab låter dig visa tidtabeller från kollektivrafik och från lokalbokningssystemet Interbook GO kan bokningsinformation visas. Exempelmallar finns i mediebiblioteket för version 10.7.

Förbättrad Proof of play

Proof of play har förbättrats på flera områden och är nu enklare att använda med förbättrade funktioner för export av statistik.

Offline-mallar

Offline-mallar stöds nu på Android, Win Player 10.7, Samsung (SSSP4 +) och LG WebOS 3+.

Ny licensportal – Aktiv från 10 oktober

Den nya portalen gör registreringsprocessen för nya kunder till en enkel att följa steg för steg-process som börjar med ett e-postmeddelande. Det ger en tydlig översikt över licenser och användning och vilka skärmar licenserna är anslutna till. Användaren kan också hålla licenser i lager för framtida aktivering eller automatisk aktivering vid utgången.

Observera att licenser som beställts efter 9 oktober inte automatiskt aktiveras. Mottagaren av leveransen måste följa anvisningarna i e-postmeddelandet för att aktivera licenser.

Webbutbildning

Delta gratis i vår webbaserade utbildning om den nya licensportalen! Registrera dig genom att skicka ett mail till support@smartsign.se så får du nödvändig information om hur du deltar. Datum:

17 oktober 13: 30-14: 30, Svensk tid
24 oktober, 13: 30-14: 30, Svensk tid

Mer information om den nya licensportalen:

Portal overview (PDF, English)

License delivery (Video, English)

Detta inlägg finns också på EN.


Relaterade nyheter & artiklar