Digital Signs för

Restauranger

Vad har ni på lunch-tv:n idag?

På senare år har olika digitala hjälpmedel har gjort stor skillnad för restaurangbranschens lönsamhet, där marginalerna är små och servicen är livsviktig. Med hjälp av digitala skärmar och Smartsign blir det enkelt att visa upp en ständigt uppdaterad meny, samt ge gästerna möjligheten till snabb och bekväm självservice.

Att ha korrekt uppdaterade menyer kan vara en utmaning för en restaurangkedja och det kan göra stor skillnad på sista raden, speciellt när det gäller tidsbegränsade erbjudanden. Förmågan att kunna rulla ut en enhetlig kampanj i flera restauranger på samma gång, utan tidsödande handpåläggningar som ökar felprocenten.

Med hjälp av Smartsign och digitala skärmar bli det enkelt för restaurangkedjor att uppdatera menyer med bara några knapptryckningar.Det användarvänliga gränssnittet gör att det även är en vinnande kombination för den enskilda restaurangen, som vill kunna kommunicera digitalt med sina gäster i lokalen.

Ur det tekniska perspektivet är Smartsign enkelt att använda, implementera och integrera med era befintliga system – och precis som ni så anpassar vi leveransen utifrån våra kunders önskemål.

Vad har ni på lunch-tv:n idag?

Detta inlägg finns också på EN.

Användningsområden

Schemaläggning

Schemalägg innehållet på skärmarna för att se till att det alltid är relevant och up to date.

Användarvänligt

Verktyget Smartsign Display Manager har ett användarvänligt gränssnitt som passar för alla.

Obegränsade användare

Hos Smartsign betalar ni per skärm och inte per användare.

Synka dina filer

Trött på att lära er nya system? Via Smartsign Sync publicerar du innehållet via en lokal mapp.

Flexibla layouter

Hos oss har ni frihet att designa era skärmar själva så att de ser ut precis som ni önskar.

Touch-lösningar

Skapa enkla touch- och triggers-lösningar med hjälp av Smartsign.

Externa system

Smartsign kan hämta data från många olika sytem där öppet API finns. Hör av er för mer info!

Spara tid och pengar

Mindre administration av skyltar när ni kan skapa ändringar vartifrån och när ni vill.

Förhöj servicen och upplevelsen

Visa gästerna läckra bilder och filmer på era maträtter, locka med en efterrätt eller visa särskilda erbjudanden för dagen. Era skärmar är även en perfekt plats för att berätta om kommande evenemang i restaurangen. Skärmarna hjälper era kunder att hitta vad de söker, beställningen går snabbare och förhöjer upplevelsen för era besökare.

Detta inlägg finns också på EN.

Håll era medarbetare informerade

När ni håller era medarbetare informerade på vad som händer i verksamheten stärker ni sammanhållningen och arbetstempot. Medarbetare som har tillgång till information kan enkelt hantera oväntade händelser och förändringar, lika väl som de kan planera inför kommande evenemang och känner sig involverade i verksamheten.

Detta inlägg finns också på EN.

Frukost, lunch, middag eller happy hour?

Skapa tidsbestämda och återkommande bokningar på skärmen för att alltid hålla skärmarna uppdaterade med rätt information. Låt menyerna ersätta varandra vid ett visst klockslag eller anpassa innehållet med erbjudanden efter efterfrågan eller råvarutillgång.

Smartsign ger er frihet att schemalägga långt i förväg eller i realtid och ni spar tid och pengar på att slippa hantera skyltar som blir daterade med tiden.

Detta inlägg finns också på EN.