Digital Signs för

Fastigheter

Ge fastigheten ett ansiktslyft med digitala skärmar

Man får bara en chans att göra ett första intryck. När det gäller kommersiella fastigheter ges det intrycket i entrén, där digitala skärmar och Smartsign kan ge fastigheten ett nytt fräscht ansikte, samtidigt som det blir enklare för gästerna att hitta rätt.

Det främsta användningsområdet för digitala entréskyltar med Smartsign i kommersiella fastigheter är att de ersätter de vanliga entrétavlorna, där företagsnamnen ska bytas ut manuellt varje gång någon flyttar in. Det kan låta som en detalj, men du som idag förvaltar 40-50 fastigheter med en lång rad hyresgäster, som är beroende av att deras gäster hittar dit, du vet att det här är ett jobb som kräver många mantimmar per månad.

Förutom funktionen som vägvisare kan tavlorna även användas för att förmedla viktig information, som numret till fastighetsjouren, eller varför inte tiden när nästa buss går. Men mest av allt innebär de digitala entréskyltarna att ni har tagit ett nytt steg mot en digitalisering av er fastighetsförvaltning och en framtidssäkring av fastigheten.

Ge fastigheten ett ansiktslyft med digitala skärmar.

Detta inlägg finns också på EN.

Användningsområden

Snabb kommunikation

Nå ut direkt med aktuella händelser och meddelanden via de digitala skärmarna.

Trapphusregister

Visa förteckningen över de boende eller inhyrda i fastigheten.

Lediga objekt

Lista de lediga lägenheterna eller lokaler som finns i fastigheten.

Nyhetsflöde

Hämta RSS-flöden med text och bild från flöden med nyheter som intresserar er.

Planerat underhåll

Berätta och informera planerade åtgärder i fastigheten. T ex stambyten, service av hiss etc.

Kommande aktiviteter

Låt styrelsen eller receptionen få en del av skärmen för att berätta vad som händer i byggnaden.

Samarbetspartners

Lyft fram era samarbetspartners, eller varför inte veckans meny från restaurangen i fastigheten?

Befintligt material

Fyll skärmens innehåll med redan skapat material, till exempel bilder, filmer och texter.

Sociala medier

Lyft fram era flöden från LinkedIn, Instagram och Facebook på skärmarna.

Kollektivtrafik

Hämta trafikdata för att visa kommande avgångar vid närliggande hållplatser.

Felanmälan & jour

Tydliga kontaktvägar när olyckan är framme eller en felanmälan behöver göras.

Externa system

Smartsign kan hämta data från fastighetssystem med öppna API:er. Hör av dig för mer info!

Digital trapphustavla för er bostadsrättsförening

Skärmarna hjälper er att nå ut med boendeinformation på ett smidigt sätt. Visa aktuella händelser i föreningen och området som t ex planerade underhållsåtgärder och städdagar, liksom viktiga kontaktuppgifter och namnlista på de boende i huset.

Digitala trapphustavlor höjer upplevelsen och ger tydlighet till era boenden. Förhoppningsvis minskar ni även upprepade felanmälningar samt osäkerhet kring händelser i bostadshuset.

Detta inlägg finns också på EN.

Spara tid med en digital lösning i fastigheten

Tack vare enkel hantering kan ni direkt boka in aktuella händelser och meddelanden till skärmen – utan att fysiskt behöva besöka byggnaden.

Smartsign hjälper er att agera snabbt när plötsliga oförutsedda händelser sker och ger er tid över till att fokusera på andra uppgifter.

Detta inlägg finns också på EN.

En skärm skapar trygghet och en välkomnande känsla

Oavsett om du besöker byggnaden för första gången, bor eller jobbar i byggnaden så är det viktigt att det finns tillgång till relevant information samt möjlighet att snabbt hitta i byggnaden.

Det är ingen nyhet att skyltar och anslagstavlor tillhandahåller information som är till för att läsas för de förbipasserande, men utmaningen är att se till så att informationen som finns är uppdaterad och relevant. Detta är oftast något som försvårats när man har analoga lösningar.

Med detta i åtanke passar digitala skylar väldigt bra eftersom att möjligheten att nå ut ökar. Du får även chans att berätta mer om vad din byggnad har att erbjuda. En digital lösning ger dig också chansen att lägga till, ändra samt ta bort information direkt – över ett helt nätverk av skärmar på en och samma gång.

Detta inlägg finns också på EN.

Trigga meddelanden om service och underhåll via din mobil

Hur många gånger har du sett en lapp på anslagstavlan om någonting som fixades för flera veckor sedan?

Och på tal om underhållning. Ibland uppstår behovet av service, reparation eller annan typ av underhållning helt oförutsett. Tack vare färdiga mallar i Smartsign kan din personal skicka ut service-meddelanden till berörd byggnad – direkt från sina mobiler.

Tydliga och relevanta meddelanden ger dina hyresgäster och besökare information om vad som sker i byggnaden, och dina fastighetsskötare får en enklare och tidsbesparande arbetsmiljö.

Detta inlägg finns också på EN.

Background

Relaterade Case

Urval av fastighetsföretag som använder Smartsign