Smartsign Share

Smartsign Share blir en naturlig del av er digitala arbetsplats

Med Smartsign Share gör ni era fysiska skärmar till en naturlig del av arbetsplatsen, oavsett för de som jobbar hemifrån eller på kontoret.
 

Ge dina skärmar liv utanför kontoret

När distansarbetet ökade behövde våra kunder sätt att kommunicera utanför kontoret, så vi utvecklade Smartsign Share. Med hjälp av delningsfunktionen kan du enkelt dela utvalda skärmar med dina kollegor. Allt de behöver är en enhet med en webbläsare, som en smartphone, surfplatta eller dator.

Med Smartsign Share-tillägget behöver du bara en enkel länk för att dela dina fysiska skärmar. Kontakta oss för mer information, och för att beställa tillägget till din Smartsign-lösning.

Visa en delad skärm

Detta inlägg finns också på EN.

Användningsområden

Tilläggsfunktion

Smartsign Share är en tilläggsfunktion som kräver egen licens.

En licens räcker

För att använda Smartsign Share på dina skärmar behöver du en (1) Share-licens på din site.

Bra översikt

Du når alla dina delade skärmar via en översikt du skapar här: Admin › Skärmar › Delade skärmar

Visa på valfri enhet

Delade skärmar kan visas på vilken enhet som helst (t ex dator, mobil eller surfplatta), det enda som krävs är en webbläsare.

Navigera innehållet

Delade skärmar är lättillgängliga för dina medarbetare och låter de själva navigera genom innehållet.

Adminstyrd delning

För att aktivera skärmdelning behöver du ha en administratörsroll.

Lösenordsskydd

Alla med länken kan visa skärmen, men om du vill kan du aktivera lösenordsskydd för skärminnehållet.

Avaktivera delad skärm

Sätt ett slutdatum när du önskar att en skärm ska sluta delas, eller ta manuellt bort länken.

Share gör skärmen tillgänglig för alla

Tillgänglighet till rätt information är avgörande för en god arbetsmiljö, oavsett vad du arbetar med i organisationen. I takt med att den hybrida arbetsplatsens populäritet har även förutsättningarna och behoven för kommunikationen förändrats.

Sömlös integration i Microsoft Teams

Gör era fysiska skärmar till en naturlig del av den digitala arbetsplatsen. För er som arbetar i Teams-miljö blir Smartsign Share ett kraftfullt tillägg där ni sömlöst integrerar Share-länken som en flik.

Skärmarna visar samma innehåll som de fysiska enheterna, vilket innebär att redaktörerna inte behöver göra något dubbelarbete.

Smartsign Share + intranät = sant

Lika enkelt som ni länkar viktiga webbsidor eller lägger in valda webbsidor som iframes, lika smidigt kan ni låta era skärmar delas i intranätet via Smartsign Share. Tack vare att Share-licensen genererar en webblänk till skärmen kan ni enkelt dela den direkt i intranätet.

Visas allt innehåll på skärmarna?

Allt bokat innehållet på skärmarna kommer visas på den delade länken, med några undantag. Till exempel kommer innehåll som är begränsat till ert interna nätverk inte att synas på de delade skärmarna. Inte heller visas innehåll från integrationer som är beroende av andra system.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig via epost så snart vi har möjlighet, oftast inom en arbetsdag.