Qbic

Qbic och Smartsign

Qbic Technologys spelare är det senaste tillskottet till Smartsigns alla kompatibla hårdvaruprodukter. Genom en extern spelare från Qbic Technology kan du koppla in vilken skärm du vill och Smartsigns verktyg kommer automatiskt fungera utan krångel via spelarens inbyggda Android system. Qbic-spelare och Smartsign gör stor skillnad i en liten spelare.

Spar tid och slipp bekymmer

Fokusera mer på ditt innehåll och mindre på installation och tekniskt krångel. Qbic-spelaren kommer alltid med den senaste versionen av Smartsign förinstallerad. Det enda du behöver välja är om du vill ha en lokal installation eller använda vår molntjänst.

Alla skärmar, nya som gamla

Äldre skärmar som inte längre stöds av de lösningar som finns på marknaden kan nu enkelt återupplivas med en påkopplad Qbic-spelare.

En låda med det lilla extra

Qbic-spelaren har också stöd för fjärråtkomst via bl.a Teamviewer för support men även för underhåll från t.ex IT-avdelningar. Spelaren har även stöd för touchskärmar och inbyggt minnesskydd ifall något går fel. Allt i ett robust skal som klarar tuffa miljöer.

Alla Qbic kompatibla skärmar.

Smartsign Display Manager

Mjukvara för digital signage som är enkel att använda

Med Smartsign Display Manager är det enkelt att publicera allt från rörlig grafik och film till text och bild. Du kan arbeta i de program du är van med som t.ex. PowerPoint eller använda de färdiga mallar som finns. Vi hjälper dig med tips, råd och utbildning i hur du optimerar användningen av dina skärmar.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.