SMARTSIGN PARTNER

Qbic

Kraftfulla Android-spelare i kompakt format från Qbic

Bland Smartsigns kompatibla hårdvaruprodukter är Qbic Technologys spelare de senaste tillskotten. Spelarna från Qbic Technology kommer förkonfiguerade med Smartsign, vilket gör att du automatiskt kommer igång utan krångel.

Qbic-spelaren med sitt inbyggda Android-system gör tillsammans med Smartsign stor skillnad.

Spar tid och slipp bekymmer

Qbic-spelaren levereras alltid installerad med den senaste versionen av Smartsign. Det enda du behöver välja är om du vill ha en lokal installation eller använda vår molntjänst. Detta innebär att du kan lägga mindre tid på installation och mer på det viktiga – ditt innehåll på skärmarna!

Alla skärmar, nya som gamla

Äldre skärmar som inte längre stöds av de lösningar som finns på marknaden kan nu enkelt återupplivas med en påkopplad Qbic-spelare. Snällt för både miljön och plånboken.

En spelare med det lilla extra

Alla Qbic-spelare har förinstallerad mjukvara för fjärrsupport, samt inbyggd möjlighet till fjärradministration, dessutom finns ett inbyggt minnesskydd ifall något skulle gå snett. Spelarna har stöd för touchskärmar och kommer i ett robust skal som klarar tuffa miljöer.

Våra Qbic-spelare

Qbic BXP-100

Qbic BXP-100

Qbic BXP-300

Qbic BXP-300

Qbic BXP-301

Qbic BXP-301

Qbic TD-1060 Slim

Qbic TD-1060 Slim

Valfri skärm med HDMI-ingång.

VILL DU VETA MER OM SMARTSIGN MED QBIC-SPELARNA?

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Skrolla till toppen

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.