Smartsign och Qbic

Bland Smartsigns kompatibla hårdvaruprodukter är Qbic Technologys spelare de senaste tillskotten. Spelarna från Qbic Technology kommer förkonfiguerade med Smartsign, vilket gör att du automatiskt kommer igång utan krångel.

Qbic - Digital signage

En spelare med det lilla extra

Qbic-spelaren levereras alltid installerad med den senaste versionen av Smartsign. Det enda du behöver välja är om du vill ha en lokal installation eller använda vår molntjänst. Detta innebär att du kan lägga mindre tid på installation och mer på det viktiga – ditt innehåll på skärmarna!

Qbic-spelaren med sitt inbyggda Android-system gör tillsammans med Smartsign stor skillnad.

Alla skärmar, nya som gamla

Äldre skärmar som inte längre stöds av de lösningar som finns på marknaden kan nu enkelt återupplivas med en påkopplad Qbic-spelare. Snällt för både miljön och plånboken.

Spar tid och slipp bekymmer

Alla Qbic-spelare har förinstallerad mjukvara för fjärrsupport, samt inbyggd möjlighet till fjärradministration, dessutom finns ett inbyggt minnesskydd ifall något skulle gå snett. Spelarna har stöd för touchskärmar och kommer i ett robust skal som klarar tuffa miljöer.


Kompatibla skärmar

  • Valfri skärm med HDMI-ingång.

Så vad är vår lösning för digital skyltning?

Lösningen för digital signage heter Smartsign Display Manager. Den ger dig enkel och snabb kontroll över digital signage som kommunikationskanal.

  • Styr ditt budskap och leverera det precis som du vill
  • Stabil och flexibel plattform
  • Användarvänlig mjukvara