Smartsign och iiyama

Sedan 1973 har iiyama, en pionjär inom bildskärmsteknik från Japan, utvecklats från CRT till banbrytande LCD- och LED-skärmar. Känd för innovation, kvalitet och kundfokus, uppfyller iiyamas högpresterande produkter behoven för ett brett spektrum av användningsområden inom digital skyltning globalt.

iiyama ProLite-serien

iiyama ProLite-serien sträcker sig in i digital skyltningens värld och erbjuder robusta lösningar skräddarsydda för offentliga skärmar, informationskiosker och reklamskärmar i kommersiella och offentliga utrymmen. Dessa ProLite digitala skyltningsskärmar är designade med specifika funktioner för att möta kraven på kontinuerlig drift och för att effektivt leverera innehåll i olika miljöer.

Nyckelfunktionerna i ProLite-serien för användning inom digital skyltning inkluderar:

Hög hållbarhet: ProLite digitala skyltningsskärmar är byggda för att tåla långa driftstimmar, ofta kapabla att köras 24/7. Detta gör dem idealiska för användning i miljöer där information eller annonser behöver visas kontinuerligt utan avbrott.

Stora skärmstorlekar och hög ljusstyrka: För att fånga uppmärksamhet i offentliga utrymmen kommer ProLite digitala skyltningsmodeller i stora skärmstorlekar och är utrustade med paneler med hög ljusstyrka. Detta säkerställer att innehållet förblir synligt och engagerande även i starkt upplysta eller utomhusförhållanden.

Breda betraktningsvinklar: Med användning av IPS eller liknande panelteknologier erbjuder dessa skärmar breda betraktningsvinklar, vilket säkerställer att innehållet är lättläst från olika riktningar och avstånd. Detta är avgörande för digital skyltning, där betraktare kan närma sig skärmen från olika vinklar.

Robust anslutbarhet: Med förståelse för behovet av mångsidig anslutbarhet i digitala skyltningssystem erbjuder ProLite-skärmar en rad ingångsalternativ, inklusive HDMI, DisplayPort och ibland DVI eller VGA, för att rymma olika mediekällor och enheter.

Porträtt- och landskapsorientering: För att passa olika innehållsformat och installationsmiljöer är ProLite digitala skyltningsskärmar designade för att fungera i både porträtt- och landskapsorienteringar. Denna flexibilitet är avgörande för digitala skyltningsapplikationer där utrymme eller innehållsformat kan diktera skärmens orientering.

ProLite-serien för digital skyltning från iiyama kännetecknas av dess anpassningsbarhet, tillförlitlighet och prestanda vid visning av dynamiskt eller statiskt innehåll för allmänheten. Oavsett om det är för reklam, informationsspridning eller interaktiva applikationer, erbjuder ProLite-serien skräddarsydda lösningar för att möta de mångfaldiga behoven hos digitala skyltningsprojekt.

Detta inlägg finns också på EN.


Kompatibla skärmar

ProLite LHxx54UHS-B1AG series (32″-98″) *
ProLite LHxx75UHS-B1AG series (43″-98″) *

* Minimum version: APK 10.24.x

För mer information och installationsguide, gå till:
Smartsign dokumentation – iiyama.

Var vänlig och välj hårdvara baserat på dina specifika behov och vid tveksamheter kontakta gärna support@smartsign.se.

Detta inlägg finns också på EN.

Så vad är vår lösning för digital skyltning?

Lösningen för digital signage heter Smartsign Display Manager. Den ger dig enkel och snabb kontroll över digital signage som kommunikationskanal.

  • Styr ditt budskap och leverera det precis som du vill
  • Stabil och flexibel plattform
  • Användarvänlig mjukvara