Skärmar som reklampelare och extra säljare hos Folkpool

På Folkpool sköts all affischering digitalt på skärmar i butikerna. Ingen kund ska behöva stå och ha tråkigt i butiken i väntan på en säljare – istället kan de ta del av butikens utbud, inspiration och viktig information om pool och spabad.


Folkpool

På Folkpool sköts all affischering digitalt på skärmar i butikerna. Ingen kund ska behöva stå och vänta på en säljare och ha tråkigt i butiken – på skärmarna visas utbud, inspiration och viktig information om pool och spabad.

I Folkpools butiker visas aktuella kampanjer digitalt på butiksskärmar. På så sätt kan kunderna ta del av utbud, erbjudanden, inspiration och viktig information om pool och spabad medan de väntar på ledig säljare.

– Tidigare skrev våra butiker ut affischer med nya kampanjer, vilket betydde att de använde skrivaren flitigt. Digital visning var något som låg i tiden och en bra lösning på sikt för Folkpools butiker. Istället för att behöva beställa nytt papper och nya färgpatroner ofta tog vi fram en digital lösning med skärmar och kopplad licens. På så sätt skulle vi spara både tid och pengar på att styra allt centralt, säger Jubed Jalil på Folkpool.

Huvudkontoret ansvarar för butikernas skärmkommunikation

Alla butiker har skaffat skärmar och licenser och allt sköts av två personer på Folkpools huvudkontor. Butikerna behöver inte tänka på att sätta på och stänga av sina skärmar. Kampanjerna schemaläggs med datum och tid och byts ut för samtliga skärmar som är anslutna via Smartsign.

– Att köpa pool eller spabad är inga spontanaffärer som görs i en handvändning. När kunder besöker en butik för att titta på spabad eller poolalternativ och få information inför ett köp, är skärmarna en bra inspirationskälla. De kan ge svar på många frågor redan innan kunden kommer till en säljare. Våra säljare är jättenöjda med skärmarna, eftersom de avlastar och förhöjer kundernas upplevelse. De är också utmärkta som inspirerande reklampelare, och gör att vi kan visa upp ännu mer än vad vi har plats för i våra butiker, berättar Jubed Jalil.

Detta inlägg finns också på EN.

“Våra säljare är jättenöjda med skärmarna, eftersom de avlastar och förhöjer kundernas upplevelse. De är också utmärkta som inspirerande reklampelare, och gör att vi kan visa upp ännu mer än vad vi har plats för i våra butiker. ”

Jubed Jalil, Folkpool