Smartsign hjälper fler gäster att uppleva Atlantis

Atlantis är ett 5-stjärnigt lyxhotell på den berömda Palm-ön i Dubai. Här använder man Smartsign på ett flertal olika skärmar och enheter tack vare dess intuitiva funktionalitet som hjälper användarna att enkelt boka innehåll och prioritera spellistor.


Atlantis, The Palm – Lyxhotell i Dubai

Atlantis är ett 5 stjärnigt lyxhotell som ligger på den berömda “Palm-ön” i Dubai. En myriad av attraktioner erbjuds inom ett område som sträcker sig över en total yta av 11 fotbollsplaner. Området inkluderar Aquaventure Waterpark, The Lost Chambers Aquarium, Dolphin Bay, 3 privata stränder och flera prisbelönta restauranger.

Utmaningen & lösningen

Utmaningen låg i att konsolidera ett uppdelat digital signage nätverk bestående av flera olika skärmar och enheter. Alla med innehåll från 7 olika CMS system.

En skalbar lösning

Lösningen var Smartsigns flexibilitet att driva flera olika sorters skärmar och enheter. Dess intuitiva funktionalitet hjälpte icke-specialister att sammanställa innehåll, prioritera spellistor och göra omedelbara uppdateringar samtidigt som skärmstorlekar och pixelförhållanden anpassades automatiskt.

Just nu driver Atlantis 21 st spellistor genom 75 olika mediaspelare i Smartsigns system över hela området. Hela systemet är nu enklare att sköta och kan skalas upp för att hantera framtida mediaspelare, skärmar och enheter.