Effektiv digital information på sjukhuset

Tryggare patienter och besökare

Bemötandet i vården är viktigt, så att patienter och besökare känner sig sedda och omhändertagna. Den som kommer till väntrummet får rätt information inför besöket, blir upplyst om väntetider och kan få information om vad som händer och varför det dröjer.

De digitala skärmarna avlastar personalen genom att via skärmen svara på vanligt förekommande frågor. Det går också att skapa en vilsam stämning genom avkopplande underhållning i väntrummet och även hjälpa patienter att hitta rätt sal.

Många vårdinrättningar har behov av att enkelt och snabbt nå all sin personal, och det är inte ovanligt med skiftbyten som kräver informationsöverföring. Där blir digital signage det perfekta sättet för personalen att dela viktiga upplysningar med varandra.

Boka en online-demo idag!

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.