Windows

Windows, en PC och Smartsign

Smartsign Display Manager har alltid utvecklats för att vara kompatibel med Microsoft Windows och en PC av vilket märke som helst. Du kan enkelt driva vilken skärm och skärmstorlek som helst via en PC, allt beror på hårdvarans kapacitet*. Dessutom är Smartsign på en Windows PC den enklaste lösningen om du vill visa information på en hel skärmvägg bestående av två eller fler skärmar.

Enkelt och bekymmersfritt

Ta en lämplig PC* med Windows 10 operativsystem. Koppla in en skärm, installera Smartsign Player och anslut till Smartsign. Molntjänst eller lokal installation är upp till dig. Enklare än så kan det inte bli.

Valfri skärm ansluten till en PC med Windows 10 rekommenderas för Smartsign Display Manager 10.

* Kontrollera de tekniska specifikationerna för hårdvarukrav och begränsningar.

Smartsign Display Manager

Mjukvara för digital signage som är enkel att använda

Med Smartsign Display Manager är det enkelt att publicera allt från rörlig grafik och film till text och bild. Du kan arbeta i de program du är van med som t.ex. PowerPoint eller använda de färdiga mallar som finns. Vi hjälper dig med tips, råd och utbildning i hur du optimerar användningen av dina skärmar.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.