Panasonic

Panasonic och Smartsign

Panasonic är en av världens största produkttillverkare och utgörs av 473 företag. Över 260 000 människor jobbar i dessa företag och koncernen innehar idag en av de största produktportföljerna i världen. Tillsammans erbjuder Panasonic och Smartsign digital signage-lösningar för i princip alla situationer och miljöer.

Standalone superstar

Än en gång visar Panasonic att man är en av världens bästa, stolta high-techmärken: Den nya AF1-serien är en extremt ljusstark, självgående SoC-lösning innehållande den senaste Android och HTML5-baserade OpenPort-plattformen. En unik tungviktare, redo att ta sig an vilka digital signageuppdrag som helst.

Addera bara Smartsign

Panasonics AF1-system innehåller allt du behöver för att få igång din digital signage-applikation: En grym LED-skärm, SoC, mediaspelare, WiFi… rubbet! Hårdvara av världsklass och användarvänlighet i samma paket. Tillsätt bara Smartsign Display Manager och du är redo för digital signage i det absoluta toppskiktet.

OpenPort Platform™

AF1-serien är Google-certifierad och ger dess användare möjligheten att enkelt anpassa och uppdatera innehåll, samtidigt som systemet kan anpassas till framtida behov. Detta i kombination med Panasonics ljusstarka och ultraskarpa skärmar innebär en kostnadseffektiv och självgående lösning för effektiv digital signage.

Toppkvalité

Vi behöver knappast ifrågasätta Panasonic som märke: vi snackar om ett marknadsledande företag som levererat toppskärmar i årtionden. AF1-serien förvaltar både rykte och tradition med 42”, 49”, och 55” skärmar med ytterst tunn (6.3 mm) ytterkant. De imponerande 500 cd/m2 IPS-skärmarna garanterar bästa möjliga synlighet även ur udda vinklar och installation upp till 45 graders tilt uppåt liksom nedåt.

  • TH-55AF1
  • TH-49AF1
  • TH-42AF1

Smartsign Display Manager

Mjukvara för digital signage som är enkel att använda

Med Smartsign Display Manager är det enkelt att publicera allt från rörlig grafik och film till text och bild. Du kan arbeta i de program du är van med som t.ex. PowerPoint eller använda de färdiga mallar som finns. Vi hjälper dig med tips, råd och utbildning i hur du optimerar användningen av dina skärmar.

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov.

När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.