NEC

NEC och Smartsign

Under devisen “Vi bygger en ljusare värld” fokuserar NEC-koncernen primärt på lösningar för samhällsbyggande företag som använder sig av ICT. På så sätt skapar man sociala värden för säkerhet, effektivitet och jämställdhet som alla är nödvändiga för att ge människor ett bättre liv. NEC och Smartsign samarbetar för att skapa smarta och kraftfulla digital signage-lösningar.

Kraftfull digital signage

Tänk om det fanns en superflexibel skärm som kunde byta plattform beroende på dina behov? NEC’s OPS Digital Signage Player klarar det galant – en avancerad spelare som anpassar sina skärmar på beställning.

NEC’s system är utvecklade för drift under längre tidsperioder och de kombinerar nyskapande design och högkvalitativa skärmelement. Kort sagt, ett out-of-the-box-system skapat för krävande situationer.

NEC erbjuder ett brett sortiment av Desktop Displays, Large Format Displays liksom projektorer. Det finns modeller för i princip alla ändamål – gigantiska, publika skärmar liksom mindre och smidigare modeller för kontor eller klassrum.

OPS Digital Signage Player

Smartsign Display Manager

Mjukvara för digital signage som är enkel att använda

Med Smartsign Display Manager är det enkelt att publicera allt från rörlig grafik och film till text och bild. Du kan arbeta i de program du är van med som t.ex. PowerPoint eller använda de färdiga mallar som finns. Vi hjälper dig med tips, råd och utbildning i hur du optimerar användningen av dina skärmar.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.