NEC

SMARTSIGN PARTNER

NEC

Smarta och kraftfulla lösningar för digital skyltning

Under devisen “Vi bygger en ljusare värld” fokuserar NEC-koncernen primärt på lösningar för samhällsbyggande företag som använder sig av ICT. På så sätt skapar man sociala värden för säkerhet, effektivitet och jämställdhet som alla är nödvändiga för att ge människor ett bättre liv. NEC och Smartsign samarbetar för att skapa smarta och kraftfulla digital signage-lösningar.

Hårdvara för krävande situationer

Tänk om det fanns en superflexibel skärm som kunde byta plattform beroende på dina behov? NEC’s OPS Digital Signage Player klarar det galant – en avancerad spelare som anpassar sina skärmar på beställning.

NEC’s system är utvecklade för drift under längre tidsperioder och de kombinerar nyskapande design och högkvalitativa skärmelement. Kort sagt, ett out-of-the-box-system skapat för krävande situationer.

NEC erbjuder ett brett sortiment av Desktop Displays, Large Format Displays liksom projektorer. Det finns modeller för i princip alla ändamål – gigantiska, publika skärmar liksom mindre och smidigare modeller för kontor eller klassrum.

OPS Digital Signage Player

VILL DU VETA MER OM SMARTSIGN MED NEC-SKÄRMAR?

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Skrolla till toppen

Ota meihin yhteyttä aloittaaksesi Smartsign Display Manager

Antti Ilvonen

Pre-Sales Engineer Finland and Baltic states

Adress Suomi

Tai täytä lomake, otamme yhteyttä.