Ny version av Smartsign Display Manager 10.6

Nya funktioner i Smartsign Manager 10.6
Den 30 april lanserar vi en ny uppdaterad version som både innehåller förbättringar och förenklingar i gränssnittet som exempelvis multiselect och att hantera feeds. Vi presenterar också en rad nya funktioner. Exempelvis kopplar du nu enkelt dynamisk data från JSON/XML datakällor såsom nyheter och mätvärden. Har du Smartsign Cloud version 10.0 får du uppdateringen automatiskt. För äldre versioner kontakta support@smartsign.com

Effektfulla övergångar
För att skapa riktigt snygga bildspel kan du nu välja mjuka bildövergångar, där varje bild fejdas mjukt vid övergången.

Stöd för sociala medier
Nu finns stöd för sociala medier direkt i Template Creator, där Twitter och Reddit är först ut och Facebook och Instagram är planerat. Rent konkret hämtas inlägg från de olika sociala plattformarna och du anger direkt i mallen hur de ska anpassas och publiceras på skärmen.

Byt lager med Samsung Remote control
Nu finns stöd att använda den fysiska fjärrkontrollen för att exempelvis byta lager i Smartsign. Det betyder att du kan skapa interna informationskanaler för olika avdelningar, med målgruppsanpassad information.

Standardlicensen är tillbaka
Nu återintroduceras fullskärmslicens, för dig som enbart har behov av att visa helskärm. Detta är ett prisvärt alternativ som har fullt funktionsstöd i Smartsign med enda begränsningen att skärmen bara kan ha ett lager, det vill säga ett enda fält.

Inspirerande mallar
Ibland är det svårt vara kreativ med vad som ska visas på skärmen. För att underlätta kommer vi löpande att skicka ut färdiga mallar som inspiration. Du kan välja att utgå från dem eller att använda dem som inspiration för egna mallar.

Webbutbildningar i Template Creator
Lär dig det senaste inom Template Creator genom att gå vår kostnadsfria webbaserade utbildning som är 30 min lång och helt kostnadsfri. Utbildningsdagar är 15 maj och 12 juni kl. 13.00. Skicka ett mail till support@smartsign.se för att anmäla dig.

Webbutbildning i version 10.6 
Lär dig allt om det senaste i version 10.6. Den kostnadsfria utbildningen startar med en 30 min lång presentation och avslutas med en frågestund kring de nya funktionerna i 10.6. Start den 3 maj kl. 13.00. Skicka ett mail till support@smartsign.se för att anmäla dig.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Kontakt mig så jeg kan komme i gang med Smartsign Display Manager

Eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.