Smartsign utser Dan Arrias som ny VD

Dan Arrias, CEO

Smartsigns styrelse meddelar i dagarna att Dan Arrias utsetts till ny VD för Smartsign AB, från den 1 januari 2022.

Dan Arrias tar över efter Maria Dahlström som framgångsrikt har lett företaget under de senaste 4 åren. Dan kommer senast från tjänsten som Channel Sales Director på Humly, och har en lång erfarenhet från internationell försäljning, affärsutveckling och partnerstrategier.

Under de senaste åren har SaaS-företaget Smartsign genomgått en omfattande utveckling och man har levererat försäljningsrekord år efter år. Tillväxten är stor både i Europa och Australien, särskilt inom området internkommunikation.

– Vi ska nu ta nästa steg och ytterligare accelerera utveckling och försäljning, vi väljer därför att tillföra ny energi, erfarenhet och kompetens genom att värva Dan Arrias som VD, säger företagets ägare Johan Peters. Dan har arbetat i bolaget tidigare och känner både produkterna och marknaden väl, hans försäljningsfokus är stort vilket känns helt rätt i det här skedet av bolagets utveckling.

– Tidpunkten för detta kunde inte vara bättre och det kommer bli en otroligt spännande resa, säger Dan Arrias. Digital signage och lösningar för internkommunikation är mer efterfrågat än någonsin och med vår erfarenhet kombinerat med vårt fantastiska nätverk av partners står vi redo att vidareutveckla våra befintliga marknader och ta en stark position på nya.

Smartsign har idag över 4000 B2B-kunder i mer än 30 länder och en omsättning på 40 miljoner kronor. Med en snabb tillväxtplan ser man till att mer än fördubbla omsättningen, och i och med detta även göra rekryteringar inom försäljning, marknad, customer success och R&D.

Johan Peters, Smartsign's owner
Johan Peters, ägare
johan.peters@smartsign.se
+46 070-760 00 30

Dan Arrias, CEO at Smartsign 
Dan Arrias, VD
dan.arrias@smartsign.se
+46 076-549 31 03

Skrolla till toppen

Ota meihin yhteyttä aloittaaksesi Smartsign Display Manager

Antti Ilvonen

Pre-Sales Engineer Finland and Baltic states

Adress Suomi

Tai täytä lomake, otamme yhteyttä.