Mycket starkt kvartal för Smartsign

Den uppåtgående trenden för Smartsign är fortsatt mycket stark. Tredje kvartalet i år ökade man sin försäljning med 58 procent jämfört med tredje kvartalet 2016.

Förra året blev Smartsign ett av Sveriges bästa tillväxtföretag i Dagens Industris utnämning av Gasellföretag. Utvecklingen i år pekar på att utvecklingen håller i sig.

– Vi har haft ett fantastiskt kvartal där vi genomfört en rad stora affärer, säger vd Martin Romanowski. Smartsign har ytterligare lovande affärer på gång och framgångarna innebär att företaget nu ska förstärka personalen på tekniksidan.

Som Gasellföretag är Smartsign, enligt Dagens Industri, ett av Sveriges snabbast växande företag. Det innebär att företaget växer av egen kraft utan uppköp av andra företag.

–  Efter våra försäljningsframgångar tar vi nu nästa steg i vår expansion och rekryterar inom utveckling och teknik. Vi rekryterar både till huvudkontoret i Borlänge samt till våra verksamheter i Norge, Danmark och Finland, säger Martin Romanowski.

En del av den ökade försäljningen är den stora framgången för Smartsigns lösningar för kommunikation via mobiltelefon.
– Det är extra roligt att just den delen i vår verksamhet är det som ökat mest, säger Martin Romanowski.

Di Gasell är ett pris som sedan år 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag.

Dela
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.