Smartsign Cloud Service, uppdatering juni 2020

custom fonts

Med Smartsigns juni 2020-uppdatering ändrar vi den tidigare rutinen att släppa två stora versioner av Smartsign Cloud Service varje år, för att i stället kontinuerligt släppa mindre uppdateringar. På detta sätt når de nya funktionerna i Smartsign dig snabbare. Följ oss på LinkedIn och registrera dig för vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om de nya möjligheter som kontinuerligt dyker upp i Smartsign Cloud Service.

Den senaste versionen av Smartsign Cloud Service låter dig använda upp till tre anpassade teckensnitt i dina mallar. Så om ditt företags grafiska profil kräver användning av flera teckensnitt är det enkelt att skapa återanvändbara mallar för att se till att dina skärmar har rätt utseende. Uppdateringen av Smartsign Cloud från juni 2020 ger också möjligheten att använda XML- och Json-datakällor i template creator utan proxy. Detta är praktiskt när du behöver visa ett meddelande utan dröjsmål, till exempel ett könummer.

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Kontakt meg for å komme i gang med Smartsign Display Manager.

team-anne-mette-sorum

Anne-Mette Sørum​

Sales Manager Norway and UK

Stephan Møbius

Pre-Sales Engineer Norway

Eller fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg.