Smartsign Day 2018

20 september – 10.00 -16.30 – Högberga Gård. Lidingö

Välkommen till en dag fylld med utbildning, inspiration och showen du aldrig glömmer. Vi försöker dagligen lösa mysteriet med hur människor tänker, för att möta upp med budskap som får människor att uppleva och agera som vi vill. Inte minst försöker vi alltid finnas på platser där människor samlas.


Schema

9.30 Kaffet är uppdukat
10.00 Smartsign in i framtiden, presentation av skärmtillverkare, presentation kundcase
12.00 Lunch

Utbildning
Välj två av följande block:
1. Stay close to the coffee. Om konsten att nå ut genom rutan och in i hjärtat via hjärnan. En snabbkurs i internkommunikation och grafisk magi.
2. Smartsign Support – Tips och Tricks. Lär dig mer om praktiska funktioner som till exempel hur du kan använda flöden för att kommunicera till både skärmar och mobila enheter.
3. Smartsign R&D – Inte för nybörjare. Möt vår utvecklingsavdelning som tar upp lite mer avancerade ämnen och även en titt in i framtiden.

15.00 Mindgames. Lars-Peter Loeld bjuder på en upplevelse utöver det vanliga.
16.00 Avslutning.

Mindgames – En föreställning som förbluffar, inspirerar och får dig att skratta och vi är glada att kunna erbjuda dig den upplevelsen som avslutning på dagen. Lars-Peter Loeld går ett steg längre. Som mentalist kryper han in i huvudet på dig och läser dina tankar.


Sista anmälningsdag 14/9. Anmäl dig via vårt formulär. Gå till anmälningsformulär >>

Begränsat antal platser. Utbildningen är kostnadsfri. Vid utebliven närvaro utgår en avgift på 500 kr.

Dela
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.