Vi söker en Account Manager till västkusten – Sverige

Just nu söker vi efter en engagerad och kreativ Account Manager till västkusten. Vi brinner för att vinna affärer, skapa långsiktiga relationer med våra partners, återförsäljare och slutkunder och tillsammans bidra till deras utveckling.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Account Manager är:

  • Försäljning av Smartsigns produkter och tjänster.
  • Utveckla och utmana kunder samt återförsäljare för att skapa mervärde och kundnytta.
  • Identifiera nya kunder och affärsmöjligheter.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du eftersträvar att alltid utvecklas och söker aktivt utmaningar. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. I yrkesmässiga sammanhang upplevs du som social där du skapar kontakter samt underhåller relationer. Du är ansvarsfull och driver vidare dina processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Och vem är du?

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av uppsökande försäljning samt bearbetning av företagskunder. Vi ser även att du är resultatinriktad, nyfiken, teknikintresserad och har en stor portion kreativitet. Men framför allt älskar du att göra affärer.

Vårt erbjudande till dig:

Du kommer att ansluta till ett härligt gäng som har tydligt kundfokus och passion för nya affärer. Vi jobbar ständigt med att utveckla oss som team så vi kan ge oss själva och våra kunder de bästa förutsättningarna. Du kommer också få uppbackning av produktspecialister och vår försäljningschef.

Din erfarenhet:

Du bör ha 1-2 års erfarenhet av B2B-försäljning med goda resultat.
Bra kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska.

Vill du bli en del av Smartsign?

Välkommen in med din ansökan och om du har frågor till Maria Dahlström VD på maria.dahlstrom@smartsign.se

Dela
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.