Vi söker Tekniker till vår support

Du gillar människor. Är bra på att förklara. Anser att tekniska utmaningar är till för att lösas. Och slutligen; du vill vara med och utveckla Nordens mest spännande företag inom Digital Signage. Om detta känns lockande så kan följande 45 sekunder av ditt liv vara viktiga.

Vi vill nämligen att Du ska jobba hos oss. Tillsammans med ett gäng tekniska genier som har förmånen att utses till hjältar varje dag. Våra säljare gör ett fantastiskt jobb, men det är supporten som gör kunden lycklig och trogen. Vi finns i Borlänge, där våra fikastunder är centrala tack vare den sköna stämningen på kontoret. Det är tillsammans med oss på Borlängekontoret vi gör plats för dig.

Arbetsuppgifter

Du kommer supportera våra kunder/återförsäljare/partners som finns över hela världen, via mail och telefon. Därför behöver du kunna skriva och prata svenska och engelska flytande. Du kommer även vara ett stöd för våra säljare internt, följa med på kundmöten, hålla utbildningar och resa en del i Norden och kanske också världen. Vi tror att du har erfarenhet inom följande:

Windows Server och klient – Microsoft IIS – Microsoft SQL Server – Internet Technologies -Hårdvara – Nätverk – Microsoft Active Directory – HTML/Javascript

Meriterande

IoT – AV teknik – Linux

Låter det intressant? Mejla oss gärna på maria.dahlstrom@smartsign.se.

Dela
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.