Hi, nice to meet you!

Smartsign söker supportchef

Vill du ha ansvar över framtidens ledande supportavdelning på ett snabbväxande och framgångsrikt företag? Vi söker nu en erfaren teamledare eller chef inom Customer Service som är sugen att ta sig an arbetet och utvecklingen av företagets nyckelfunktion – supportorganisationen!

Arbetsbeskrivning

Som supportchef på Smartsign har du ett operativt och övergripande ansvar för alla supportärenden som kommer in. Ditt direkta ansvar blir att leda, prioritera och driva arbetet inom 1:a och 2:a linjens support. Du har personalansvar för enheten som idag består av fyra personer i Borlänge. I uppdraget ligger också att genomföra ett effektiviseringsarbete, skapa struktur och en organisation som på bästa sätt hjälper våra kunder och partners, nationellt och globalt.

Som supportchef har du ägandeansvar för supportavdelningens processer. Vi ser dig som en viktig och ledande resurs i organisationen, där du utöver ledarskapet och det dagliga operativa arbetet är med och skapar framtidens supportorganisation genom att efterfölja befintliga processer samt identifiera och implementera nya.

Du driver arbetet med hur vi automatiserar och förenklar våra processer för att öka kundnöjdhet, samtidigt som vi sparar på våra interna resurser. Du ansvarar även för förbättringen av våra instruktionsvideos, FAQ:er och andra metoder, t ex AI-bot.

Kliar det i kroppen för att få sätta tänderna i detta arbete genast? Då är du rätt person!

Din profil

Vi söker dig som har en bakgrund med serviceinriktning och som har jobbat som chef eller i ledande befattning ett par år. Har du bakgrund från kundservice från ett större företag och ett stort intresse för IT och tjänsteleverans passar du troligtvis perfekt. Vi förutsätter även att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat då det är våra koncernspråk.

Vi värdesätter främst att du har erfarenhet av personalansvar samt vet hur man skapar goda resultat genom andra. Du har ett stort intresse för metodutveckling, processarbete och vill leda enheten till ständiga förbättringar.

Som person är du drivande och har en god förmåga att skapa ordning och struktur inom ditt ansvarsområde. Du arbetar på ett naturligt sätt med att inspirera och motivera dina medarbetare för att skapa laganda och engagemang.

Låter det intressant?

Vi rekryterar löpande, skicka ditt CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@smartsign.se
Tjänstens är på heltid med placering i Borlänge. Tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår VD, Dan Arrias på dan.arrias@smartsign.se eller 076-549 31 03.

Om företaget

Smartsign är en av Nordens ledande tillverkare av mjukvara för digital signage, med mer än 20 års erfarenhet och tusentals kunder världen över. Huvudkontoret finns i Sverige, och vi har säljkontor och representation i över 30 länder. Vi har siktet inställt på att bli Europas ledande mjukvaruföretag inom digital signage inom de kommande 3 åren.

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Smartsign söker supportchef

Vill du ha ansvar över framtidens ledande supportavdelning på ett snabbväxande och framgångsrikt företag? Vi söker nu en erfaren teamledare eller chef inom Customer Service

Läs mer »
Skrolla till toppen

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.