Vi söker Fullstackutvecklare

Vi söker nu en duktig fullstackutvecklare som har erfarenhet av produktnära utveckling.

Vi söker dig om har några års erfarenhet och gärna är en ledande auktoritet inom ditt specialområde. Du brinner för att utveckla fullstack och vi ser helst att du har relevant akademisk examen och tidigare arbetslivserfarenhet inom utveckling av detta.

Det är viktigt att du har god erfarenhet från ett eller flera av följande områden: Web Single Page Apps (JavaScript, AngularJS/Angular, Knockout) Jira C# (WebApi, WCF), Java
Du ska vara ansvarstagande, initiativrik och ha en förmåga att agera proaktivt. Som person är du strukturerad, positiv och öppen. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta lösningar. Vi finns i Borlänge, där våra fikastunder är centrala tack vare den sköna stämningen på kontoret. Är du en driftig lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor och är sugen på nya utmaningar – hör av dig till maria.dahlstrom@smartsign.se.

Dela
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.