Image of employee drinking coffee

Vi söker en ny kollega till vårt Customer Success Team

Du kommer att ingå i vårt Customer success team och jobba initialt med orderhantering och B2B utveckling. Din uppgift är att ge våra kunder professionell och personlig service och se till att de utvecklas och blir framgångsrika i sitt nyttjande av vår produkt.

Våra kunder finns i huvudsak i Norden och är både återförsäljare och B2B-kunder. Tillsammans med säljteamet driver ni utvecklingen framåt mot uppsatta affärsmål.

Du drivs av att utveckla både kundens och vår affär. Du bör ha en förmåga att skapa positiva och förtroendefulla relationer både internt och externt. Engelska är vårt koncernspråk. Vi tror att du kanske har jobbat på en kommunikationsbyrå, innesälj eller kundservice.

De egenskaper vi tror gör att du kommer att lyckas är att du är proaktiv, lösningsfokuserad och gillar att ha kundkontakt. Din attityd är din framgångsfaktor.

Tjänsten är på heltid, placerad på vårt huvudkontor i centrala Borlänge.
Löpande rekrytering där vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Skicka in din ansökan snarast till:
Maria Dahlström, vd på Smartsign
maria.dahlstrom@smartsign.se
Vid frågor, maila eller ring +46 073 084 16 26

–––––

Smartsign är en av de världsledande tillverkarna av mjukvara för digital signage, vilken gör det möjligt att publicera i princip vilken typ av information och innehåll som helst på alla typer av skärmar liksom mobila enheter som smartphones och tablets.

Smartsign grundades 1997 och har i dagsläget medarbetare i hela Norden och Australien, och mer än 4000 kunder över hela världen. I kundbasen finns bl.a. Green Cargo, Ericsson, Forex Bank, Peab, Outokumpu och flertalet skolor och kommuner.

Vi söker en junior utvecklare som drivs av att ständigt lära sig och har erfarenhet av eller intresse för att lära sig mer inom Angular och Javascript. Smartsign är en av världens ledande tillverkare av mjukvara för digital signage. Du kommer arbeta med innovativa projekt i en kreativ miljö på vårt kontor i centrala Borlänge.

 

Dela
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Scroll to Top