Internkommunikation

Digitala informationsskärmar för internkommunikation

Kommunicera på medarbetarnas villkor

Engagerade medarbetare i alla situationer

Använd Smartsign Share för att dela dina skärmar med personal som arbetar hemma.

Bra internkommunikation skapar god sammanhållning i företaget. Då skapas förändringsvilja, motivation och engagemang – viktiga drivkrafter för att vi ska göra vårt bästa på jobbet. Digital signage är perfekt för att engagera, dela viktig information eller berätta något upplyftande. 

Smartsign Display Manager är så enkelt och flexibelt att i samma system kan en chef publicera senaste kvartalsrapporten, en projektledare dela ett kundcase och receptionisten välkomna dagens besökare.

Så enkelt är det!

• Schemalägg innehåll på dina skärmar
• Användarvänligt
• Obegränsat antal användare
• App för smartphones
• Synka dina filer
• Flexibla layouter
• Skapa enkla touch-lösningar

Vad är en bra plats för digital skyltning?

Identifiera vilka platser som är naturliga samlingsplatser, där kollegor passerar och är mottagliga för budskap. Sätt upp en skärm där, så får alla medarbetare koll på vad som händer i veckan, uppdaterade mötesbokningar, viktiga interna nyheter med mera. Medarbetarna nås utan att de behöver kolla mejlen eller intranätet, och man kan berätta med hjälp av film och rörlig grafik som alternativ till text, för att nå ut till ännu fler. 

Placeringstips!
• Många människor i omlopp
• Synlig placering
• Platsbaserat behov av information

Lights  of fire trucks to save property and lives

Krisinformation

Två av de viktigaste faktorerna i kriskommunikation är hög synlighet och tid. Digital signage är perfekt för att publicera snabba meddelande, och har en dokumenterat hög synlighet. Smartsign kan visa brådskande meddelanden som åsidosätter det vanliga innehållet, med bara några få klick kan du publicera kriskommunikation över alla skärmar.

Krisinformation

Två av de viktigaste faktorerna i kriskommunikation är hög synlighet och tid. Digital signage är perfekt för att publicera snabba meddelande, och har en dokumenterat hög synlighet. Smartsign kan visa brådskande meddelanden som åsidosätter det vanliga innehållet, med bara några få klick kan du publicera kriskommunikation över alla skärmar.

Fler användningsområden

Felsök pågår!

När IT-avdelningen behöver flagga för störningar i den digitala trafiken eller kommande uppdateringar, är det bra att kommunicera vid kaffeautomaten. Ger arbetsro vid uppdaterings- eller felsökningsarbetet.

Bidrar i kvalitetsarbetet

Digital signage är ett bra hjälpmedel att jobba med för att skapa effektiva flöden, i enlighet med det kvalitetssystem som används. Att hålla alla informerade är att öka flödet genom verksamheten. Det maximerar kundnyttan och minimerar slöseri med resurser.

Engage your coworkers working from home

5 tips för att öka teamkänslan när ni jobbar på distans

Upplever ni att gemenskapen med kollegorna har blivit lidande i och med att fler och fler arbetar hemifrån? Att skapa teamkänsla kräver både engagemang och tid, något som blivit allt viktigare nu när vi inte ses lika ofta. Här delar vi 5 tips för att öka gemenskapen på arbetsplatsen –trots att alla inte är på plats. 1. Gemensamma pauser/fikastunder De spontana mötena, snacket vid kaffeautomaten och skratten vid lunchbordet försvinner när man arbetar hemifrån. Och även om det kan vara

Läs mer »

Employee experience ersätter internkommunikation

Employee experience – ett spännande ord som egentligen säger allt. Det handlar om din upplevelse av jobbet, på jobbet. Men även hur du känner för jobbet när du kommer hem. I en upplevelse ryms massor som inte riktigt går att mäta: tankar, känslor, erfarenheter, åsikter, värderingar och så lite dagsform på det. Som arbetsgivare har du en önskan att upplevelsen ska vara positiv, för alla vill vi ha engagerade människor. Ändå ligger det ofta långt ner på agendan att utvärdera

Läs mer »

Myndigheten som gick från papperslappar till Smartsign

Coronapandemin skyndade på installationen av digitala skyltar hos Statens fastighetsverk som nu enkelt kan nå ut med aktuell och relevant information till medarbetarna i fastigheten.

Läs hela caset »

Når alla – smidigt och direkt

– Våra skärmar hjälper oss nå alla anställda samtidigt – snabbt och enkelt. Och det är värt mycket för oss, eftersom ungefär hälften av våra anställda är fabriksarbetare utan någon dator eller åtkomst till intranätet, berättar Gustaf Rydelius på Volvo Group.

Läs hela caset »

Vill du veta hur digital signage kan hjälpa er verksamhet?

Vi går igenom steg för steg hur vårt verktyg kan lösa era kommunikationsbehov. 

Boka en demo så kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar därefter en online-demo. Detta sker oftast inom en arbetsdag.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.