Internkommunikation

Digitala informationsskärmar för internkommunikation

Kommunicera på medarbetarnas villkor

Bra internkommunikation skapar god sammanhållning i företaget. Då skapas förändringsvilja, motivation och engagemang – viktiga drivkrafter för att vi ska göra vårt bästa på jobbet.

Flera användare samtidigt

Digital signage är perfekt för att engagera, dela viktig information eller berätta något upplyftande. Smartsign Digital Manager är så enkelt och flexibelt att i samma system kan en chef publicera senaste kvartalsrapporten, en projektledare dela ett kundcase och receptionisten välkomna dagens besökare.

Placering

Identifiera vilka platser som är naturliga samlingsplatser, där kollegor passerar och är mottagliga för budskap. Sätt upp en skärm där, så får alla medarbetare koll på vad som händer i veckan, uppdaterade mötesbokningar, viktiga interna nyheter med mera. Medarbetarna nås utan att de behöver kolla mejlen eller intranätet, och man kan berätta med hjälp av film och rörlig grafik som alternativ till text, för att nå ut till ännu fler. 

Bidrar i kvalitetsarbetet

Digital signage är ett bra hjälpmedel att jobba med för att skapa effektiva flöden, i enlighet med det kvalitetssystem som används. Att hålla alla informerade är att öka flödet genom verksamheten. Det maximerar kundnyttan och minimerar slöseri med resurser.

Felsök pågår!

När IT-avdelningen behöver flagga för störningar i den digitala trafiken eller kommande uppdateringar, är det bra att kommunicera vid kaffeautomaten. Ger arbetsro vid uppdaterings- eller felsökningsarbetet.

Employee experience ersätter internkommunikation

Employee experience – ett spännande ord som egentligen säger allt. Det handlar om din upplevelse av jobbet, på jobbet. Men även hur du känner för jobbet när du kommer hem. I en upplevelse ryms massor som inte riktigt går att mäta: tankar, känslor, erfarenheter, åsikter, värderingar och så lite dagsform på det. Som arbetsgivare har du en önskan att upplevelsen ska vara positiv, för alla vill vi ha engagerade människor. Ändå ligger det ofta långt ner på agendan att utvärdera

Läs mer »

Fyra tips om internkommunikation

Du behöver inte gå längre än till dig själv för att veta att när du är engagerad så gör du ett bättre arbete. Då är du också en bättre arbetskamrat och en lojalare medarbetare. Och för att vara engagerad, så behöver du tycka att syftet är viktigt och uppgiften rolig. Allt det här kan ske under en helt vanlig arbetsdag och helst alla dagar i veckan. Det är alla arbetsgivares dröm, eftersom engagerade medarbetare starkt bidrar till företagets tillväxt och

Läs mer »

Når alla – smidigt och direkt

– Våra skärmar hjälper oss nå alla anställda samtidigt – snabbt och enkelt. Och det är värt mycket för oss, eftersom ungefär hälften av våra anställda är fabriksarbetare utan någon dator eller åtkomst till intranätet, berättar Gustaf Rydelius på Volvo Group.

Läs hela caset »

Når alla – smidigt och direkt

– Våra skärmar hjälper oss nå alla anställda samtidigt – snabbt och enkelt. Och det är värt mycket för oss, eftersom ungefär hälften av våra anställda är fabriksarbetare utan någon dator eller åtkomst till intranätet, berättar Gustaf Rydelius på Volvo Group.

Läs hela caset »

Boka en online-demo idag!

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.