Digitala skyltar för industrier

Upplys och informera för säkerhetens skull.

Digitala skärmar skapar en inkluderande företagskultur och en säker arbetsmiljö där alla blir informerade och delaktiga i den dagliga kommunikationen.

Arbetsuppgifterna ute i verksamheterna kan skilja sig mycket åt, med personal ute på produktionsgolvet, på lagret, i gemenskapsutrymmen eller i kontorslandskap. Det är inte ovanligt att flera i personalen saknar tillgång till dator under arbetstid, och därmed missar viktig information som går ut på intranät och epost.

Digitala skärmarna blir kommunikatören och chefens bästa vän när det gäller att med en enda kanal nå ut till alla medarbetare, oavsett om de arbetar vid datorn eller inte. De kan även bli till stor trygghet för verksamheten om ni använder de för att sprida viktig säkerhetsinformation som besökarna måste ta del av och förstå.

 

Användningsområden för industrier.

Dashboards

Visa scheman, mätetal, måluppfyllnad, resultat, produktionsdata, statistik, både per avdelning och/eller för företaget.

Instruktionsfilmer

Visa instruktionsfilmer på flera språk för att öka medvetenhet om rutiner och regler samt generella tips.

Regler

Via särskilda information kring restriktioner och behörigheter på utvald skärm, eller samtliga, baserad på aktuell verksamhet.

Påminnelser

Synliggör information om aktiviteter, evenemang, övningar, rutiner, möten och mycket mer.

Fira framgångar

Använd skärmarna för att visa upp positiva åstadkommanden och gruppprestationer, eller fira någon på dennes födelsedag!

Sammanställd data

Tydliggör information från era externa system som t ex Microsoft PowerBI, Qlickview, Tableau och Excel.

"Våra skärmar är ett effektivt sätt att hålla alla i bolaget uppdaterade om viktiga händelser, de skapar gemenskap och gör att man arbetar mer effektivt och åt samma håll."

Gustaf Rydelius, Volvo Group.
Gustaf Rydelius, Volvo Group

"Vi jobbar mycket med tillfälliga arbetsplatser i olika projekt, vilket betyder att våra yrkesarbetare inte alltid har samma platschef. Därför spelar skärmarna en viktig roll. De avlastar cheferna, som fått en till kanal att nå ut genom."

Carina Nilsson, Peab.

Carina Nilsson, Peab

Säkerheten först hos ABB

Utmaningen med att presentera säkerhetsinformation och få besökarna att förstå budskapet försvann tack vare Smartsign.

LÄS REFERENSCASET MED ABB »

Når alla – smidigt och direkt

På Volvo Group når man alla anställda samtidigt tack vare Smartsign, det är flexibelt samt lätt att styra och uppdatera.

LÄS REFERENSCASET MED VOLVO GROUP »

Peab når ut både digitalt och direkt

De gick från papperstidning till signage, och har idag en kanal som informerar arbetarna och avlastar cheferna. Win win!

LÄS REFERENSCASET MED PEAB »

En inkluderande kanal för alla medarbetare.

Tack vare digitala anslagstavlor skapar ni en inkluderande kommunikationskanal som finns där er personal rör sig. Det blir också ett tryggt stöd för kommunikatören och chefen som kan nå ut med rätt information i rätt tid.

Kommunicera både lokalt och centralt.

I Smartsign kan ni med fördel hantera olika behörighetsnivåer för era skärmar. Detta gör att ni kan ha flera redaktörer som ansvarar för enskilt områdes information, och samtidigt ha en huvudredaktör som kan sköta innehåll på samtliga skärmar.

Att kommunicera lokal information är ofta uppskattat och ger ofta ett större genomslag hos mottagaren. Styrkan i verktyget blir att ni kan kombinera bägge delarna och även styra när innehållet ska synas, samt i vilket land, ort, verksamhet eller avdelning.

KOM IGÅNG MED DIGITAL SIGNAGE

Boka en kostnadsfri demo och genomgång.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss för att hjälpa dig komma igång att kommunicera via digitala skärmar. Vi återkopplar ofta samma dag för att stämma av era behov och boka in en online-demo.

Några av våra kunder inom tillverkande industrier.

Scroll to Top