Digitala skyltar på hotell

Få gästerna att känna sig som hemma

Med digital signage kan du enkelt göra hotellgästernas vistelse mer minnesvärd. Höj servicenivån genom att guida gästerna till spännande utflyktsmål, shopping, restauranger och caféer och informera om kollektivtrafik. 

De digitala skyltarna kan hälsa gästerna välkomna i receptionen, underhålla dem med en kort film i hissen och visa hotellets hela utbud när de kommer till rummet. Extra soligt ute? Tipsa om takterrassen!

De digitala skyltarna är ett bra sätt att effektivisera verksamheten – en välplacerad och informativ skärm avlastar personalen som får färre frågor. Skärmarna är också smidiga att använda vid skiftbyten då överlämningarna blir enklare tack vare att information delas via de digitala skärmarna.

Boka en online-demo idag!

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.