Smartsign och NEC

Under devisen “Vi bygger en ljusare värld” fokuserar NEC-koncernen primärt på lösningar för samhällsbyggande företag som använder sig av ICT. På så sätt skapar man sociala värden för säkerhet, effektivitet och jämställdhet som alla är nödvändiga för att ge människor ett bättre liv.

Smarta och kraftfulla lösningar för digital skyltning

Tänk om det fanns en superflexibel skärm som kunde byta plattform beroende på dina behov? NEC’s OPS Digital Signage Player klarar det galant – en avancerad spelare som anpassar sina skärmar på beställning.

NEC’s system är utvecklade för drift under längre tidsperioder och de kombinerar nyskapande design och högkvalitativa skärmelement. Kort sagt, ett out-of-the-box-system skapat för krävande situationer.

NEC erbjuder ett brett sortiment av Desktop Displays, Large Format Displays liksom projektorer. Det finns modeller för i princip alla ändamål – gigantiska, publika skärmar liksom mindre och smidigare modeller för kontor eller klassrum.

Detta inlägg finns också på EN.


Kompatibla skärmar

OPS Slot-In PC with Windows or ChromeOS Flex

Detta inlägg finns också på EN.

Så vad är vår lösning för digital skyltning?

Lösningen för digital signage heter Smartsign Display Manager. Den ger dig enkel och snabb kontroll över digital signage som kommunikationskanal.

  • Styr ditt budskap och leverera det precis som du vill
  • Stabil och flexibel plattform
  • Användarvänlig mjukvara