Partnerprogram

Kära samarbetspartner! Ni är redan idag officiellt kopplade till ett av världens mest progressiva digital signage-företag. Du vet säkerligen redan vad Smartsign innebär och antagligen har du även sett och upplevt våra lösningar tillsammans med någon av våra hårdvarupartners såsom LG, NEC, Philips, Samsung och Panasonic. Smartsign är ett stabilt, skalbart och framtidssäkert system; en produkt i konstant utveckling.

Smartsign Partner Program

Vi skulle vilja erbjuda dig en liten extra boost! Som SPP partner i Smartsign Partner Program tar du ett logiskt steg i ditt företags utveckling; en möjlighet att krama ur än mer ur ditt samarbete med oss och öka din potential lite extra. Medlemskapet förser dig med en bättre produkt- och säljsupport, en egen säljkontakt, webbaserat marknadsförings- och säljmaterial samt mycket mer. Sätt dig gärna in i Smartsign Partner Program – det kan löna sig!

Varför bli partner?

Det finns många anledningar att uppgradera till ett 100 % partnerprogram. Vi söker ständigt efter nya, effektiva och smarta programförbättringar, och här följer en snabb resumé av vad som ingår i programmet:

Säljstöd

Uttömmande produktdemonstrationer online, pre-sales support och teknisk utbildning. Även deltagande i Smartsigns marknadsföringsaktiviteter med co-brandat säljmaterial och mallar ingår liksom demomaterial. Dessutom åtnjuter kvalificerade partners en egen säljkontakt.

Marknadsföring

Tillgång till Smartsign Reseller Partner Portal – en webbaserad applikation som ger partners direktaccess till diverse resurser såsom dokumentation, produktinformation, white papers, kataloger med mera.

Anpassad teknisk support

Partners har tillgång till en support-hotline för att snabbt och smidigt få svar på sina frågor, liksom andra verktyg för att förbättra säljsiffrorna. Genom Smartsign-portalen får du även tillgång till tekniska utbildningsdokument och webinars. Men det kommer mera: Ovanstående är bara toppen på isberget. När du väl anslutit dig kommer du snabbt inse programmets potential och hur det kan utveckla dina försäljningsmöjligheter och kundutveckling.

Smartsign Display Manager

Mjukvara för digital signage som är enkel att använda

Med Smartsign Display Manager är det enkelt att publicera allt från rörlig grafik och film till text och bild. Du kan arbeta i de program du är van med som t.ex. PowerPoint eller använda de färdiga mallar som finns. Vi hjälper dig med tips, råd och utbildning i hur du optimerar användningen av dina skärmar.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.