Digitala skyltar för fastigheter

Din byggnad är din marknadsplats – använd den.

Digitala skärmar är perfekta platsen att kommunicera allting du behöver. Och de ger dig möjligheten att få ett försprång och agera snabbt när det behövs. 

Har ni lediga kontors- eller butiksytor i fastigheten? Kommunicerar du det via din skärm finns det möjlighet att rätt person passerar förbi och blir intresserad. Eller kanske har ni nyss installerat solcellspaneler på taket? Då kan det vara en kul process att visa på skärmen via video eller ett Instagram-flöde. Du skulle också kunna visa statistik på hur mycket de minskat byggnadens koldioxidavtryck.

Byggnader är ofta väldigt långvariga, men sällan deras inneboende, liksom de gånger du enkelt vill ändra utseendet på era skärmar för att ni bytt grafisk profil. Med en digital plattform är ni beredda att agera snabbt när ändringar behöver göras.

Användningsområden för fastigheter.

Snabb kommunikation

Nå ut direkt med aktuella händelser och meddelanden via de digitala skärmarna.

Trapphusregister

Visa förteckningen över de boende eller inhyrda i fastigheten.

Lediga objekt

Lista de lediga lägenheterna eller lokaler som finns i fastigheten.

Nyhetsflöde

Hämta RSS-flöden med text och bild från flöden med nyheter som intresserar er.

Planerat underhåll

Berätta och informera planerade åtgärder i fastigheten. T ex stambyten, service av hiss etc.

Kommande aktiviteter

Låt styrelsen eller receptionen få en del av skärmen för att berätta vad som händer i byggnaden.

Samarbetspartners

Lyft fram era samarbetspartners, eller varför inte veckans meny från restaurangen i fastigheten?

Befintligt material

Fyll skärmens innehåll med redan skapat material, till exempel bilder, filmer och texter.

Sociala medier

Lyft fram era flöden från LinkedIn, Instagram och Facebook på skärmarna.

Kollektivtrafik

Hämta trafikdata för att visa kommande avgångar vid närliggande hållplatser.

Felanmälan & jour

Tydliga kontaktvägar när olyckan är framme eller en felanmälan behöver göras.

Externa system

Smartsign kan hämta data från fastighetssystem med öppna API:er. Hör av dig för mer info!

Digital trapphustavla för er bostadsrättsförening.

Skärmarna hjälper er att nå ut med boendeinformation på ett smidigt sätt. Visa aktuella händelser i föreningen och området som t ex planerade underhållsåtgärder och städdagar, liksom viktiga kontaktuppgifter och namnlista på de boende i huset.

Digitala trapphustavlor höjer upplevelsen och ger tydlighet till era boenden. Förhoppningsvis minskar ni även upprepade felanmälningar samt osäkerhet kring händelser i bostadshuset.

Spara tid med en digital lösning i fastigheten.

Tack vare enkel hantering kan ni direkt boka in aktuella händelser och meddelanden till skärmen – utan att fysiskt behöva besöka byggnaden.

Smartsign hjälper er att agera snabbt när plötsliga oförutsedda händelser sker och ger er tid över till att fokusera på andra uppgifter.

KUNDCASE

Uppdaterade, relevanta och välkomnande skärmar hos Fastpartner.

För att informera hyresgäster om aktuella händelser i byggnaden används digital signage. Skärmarna i byggnaden ger även besökarna ett välkomnande intryck och leder de snabbt till rätt våningsplan.

Digital signage showing a floor plan – Real estate, Smartsign

En skärm skapar trygghet och en välkomnande känsla.

Oavsett om du besöker byggnaden för första gången, bor eller jobbar i byggnaden så är det viktigt att det finns tillgång till relevant information samt möjlighet att snabbt hitta i byggnaden.

Det är ingen nyhet att skyltar och anslagstavlor tillhandahåller information som är till för att läsas för de förbipasserande, men utmaningen är att se till så att informationen som finns är uppdaterad och relevant. Detta är oftast något som försvårats när man har analoga lösningar.

Med detta i åtanke passar digitala skylar väldigt bra eftersom att möjligheten att nå ut ökar. Du får även chans att berätta mer om vad din byggnad har att erbjuda. En digital lösning ger dig också chansen att lägga till, ändra samt ta bort information direkt – över ett helt nätverk av skärmar på en och samma gång.

Trigga meddelanden om service och underhåll via din mobil.

Hur många gånger har du sett en lapp på anslagstavlan om någonting som fixades för flera veckor sedan?

Och på tal om underhållning. Ibland uppstår behovet av service, reparation eller annan typ av underhållning helt oförutsett. Tack vare färdiga mallar i Smartsign kan din personal skicka ut service-meddelanden till berörd byggnad – direkt från sina mobiler.

Tydliga och relevanta meddelanden ger dina hyresgäster och besökare information om vad som sker i byggnaden, och dina fastighetsskötare får en enklare och tidsbesparande arbetsmiljö.

Smartsign Mobile Application in use

KOM IGÅNG MED DIGITAL SIGNAGE

Boka en kostnadsfri demo och genomgång.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss för att hjälpa dig komma igång att kommunicera via digitala skärmar. Vi återkopplar ofta samma dag för att stämma av era behov och boka in en online-demo.

Några av våra fastighetskunder.

Scroll to Top