Smartsign Digital Signage för fastigheter

Digital signage för fastigheter

Din byggnad är din marknadsplats – använd den.

Digitala skärmar är perfekta platsen att kommunicera allting du behöver. Och de ger dig möjligheten att få ett försprång och agera snabbt när det behövs. 

Har ni lediga kontors- eller butiksytor i fastigheten? Kommunicerar du det via din skärm finns det möjlighet att rätt person passerar förbi och blir intresserad. Eller kanske har ni nyss installerat solcellspaneler på taket? Då kan det vara en kul process att visa på skärmen via video eller ett Instagram-flöde. Du skulle också kunna visa statistik på hur mycket de minskat byggnadens koldioxidavtryck.

Byggnader är ofta väldigt långvariga, men sällan deras inneboende, liksom de gånger du enkelt vill ändra utseendet på era skärmar för att ni bytt grafisk profil. Med en digital plattform är ni beredda att agera snabbt när ändringar behöver göras.

Digital signage showing a floor plan – Real estate, Smartsign

En skärm skapar trygghet och en välkomnande känsla.

Oavsett om du besöker byggnaden för första gången, bor eller jobbar i byggnaden så är det viktigt att det finns tillgång till relevant information samt möjlighet att snabbt hitta i byggnaden.

Det är ingen nyhet att skyltar och anslagstavlor tillhandahåller information som är till för att läsas för de förbipasserande, men utmaningen är att se till så att informationen som finns är uppdaterad och relevant. Detta är oftast något som försvårats när man har analoga lösningar.

Med detta i åtanke passar digitala skylar väldigt bra eftersom att möjligheten att nå ut ökar. Du får även chans att berätta mer om vad din byggnad har att erbjuda. En digital lösning ger dig också chansen att lägga till, ändra samt ta bort information direkt – över ett helt nätverk av skärmar på en och samma gång.

Trigga meddelanden om service och underhåll via din mobil.

Hur många gånger har du sett en lapp på anslagstavlan om någonting som fixades för flera veckor sedan?

Och på tal om underhållning. Ibland uppstår behovet av service, reparation eller annan typ av underhållning helt oförutsett. Tack vare färdiga mallar i Smartsign kan din personal skicka ut service-meddelanden till berörd byggnad – direkt från sina mobiler.

Tydliga och relevanta meddelanden ger dina hyresgäster och besökare information om vad som sker i byggnaden, och dina fastighetsskötare får en enklare och tidsbesparande arbetsmiljö.

Smartsign Mobile Application in use
Digital signage at our real estate customer Fastpartner in Stockholm Sweden

Smartsign Display Manager.

Smartsign är den enda mjukvaran du behöver för att kunna publicera intern och extern kommunikation. Lätt att använda och du kan publicera innehåll till flera enheter samtidigt.

Smartsign Display Manager passar de flesta hårdvaruplattformar, som t ex Samsung, NEC, LG, Philips, Qbic och Windows PC.

  • Schemalägg innehåll till skärmar
  • Obegränsat antal användare
  • Mobilapplikation
  • Synka filer
  • Flexibel layout
  • Flöden och integrationer
  • ... och mycket mer

Vill du veta hur digital signage kan hjälpa er verksamhet?

Vi går igenom steg för steg hur vårt verktyg kan lösa era kommunikationsbehov. 

Boka en demo så kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar därefter en online-demo. Detta sker oftast inom en arbetsdag.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.