Australian Institute of Management

Smartsign tillgängliggör information och guidning för Australian Institute of Management

Australian Institute of Management grundades 1941 och utgör navet inom utbildning och fortbildning för chefer och ledare i Australien. Med över 12000 privata liksom företagsmedlemmar, föreläsare, studenter och individer från fakultet tjänar AIM-byggnaden i Sydney som en aktiv och högst levande hub för information och aktivitet. Wayfinding, byggnads- och rumsinformation liksom allmän information om vad som pågår i byggnaden förändras flera gånger per dag och måste kunna uppdateras och presenteras snabbt och smidigt.

Sedan 3 år tillbaka drivs hela informationssystemet av Smartsign Display Manager och Smartsign Wayfinder via en PC-player och flertalet skärmar. Systemet guidar besökare, publicerar allmän information om föreläsningar och andra aktiviteter, hanterar rumsbokningar och mycket annat. Denna specialbyggda lösning hanteras av en eller flera administratörer oavsett geografisk position och har bland annat resulterat i en stabilare organisation liksom rejäl tidsbesparing.

Digital signage passar även

Internkommunikation

Skapa engagemang och lönsamhet

Skola & universitet

Var där eleverna är

Sjukhus

Ge möjligheten att tänka på annat

Hotell

Underlätta och förstärk upplevelsen

Restauranger

Frestande levande menyer

Butik & köpcentra

Hjälp kunderna shoppa

Boka en online-demo idag!

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Scroll to Top

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.